НЕ ГУБИ ПАРИ! Научи Се Да Инвестираш!

  Baxış 120,238

Стан и Никола

Стан и Никола

10 ay əvvəl

Направихме уникален нов сървър, в който да общуваме по-лесно - launchpass.com/impact/impacter Ако един човек не се научи да борави с финансовите инструменти, то той със сигурност губи значителна част от трудно изкараните си пари.
Всеки един човек, който иска да подсигури своето бъдеще, трябва да се научи да инвестира, да научи какво представлява дефлацията и инфлацията, кога и защо се случват те и как да предпазим парите си.
За днешния епизод сме ви подготвили един много интересен разговор на тема инвестиции. Подходящ е за всеки, който иска да научи повече за инвестирането. За целта поканихме Пламен Андонов и Божидар Балевски, които наистина разбират от Биткойн, макро и микро икономика, финанси, инвестиции, злато, среброо и т.н.
Може да намерите техните канали малко по-долу.
SMSBump е платформа за SMS маркетинг в онлайн търговията с повече от 96,000 клиенти в цял свят. Част е от американската SaaS компания Yotpo, с офиси в 5 държави - САЩ, България, Израел, Великобритания и Австралия. Компанията има амбициозната цел да създаде най-голямата единна маркетингова платформа за онлайн магазини. Ако искате да бъдете един от 50+ човека, променящи бъдещето на електронната търговия, разгледайте актуалните ни позиции тук: bit.ly/impactshowyt
Епизодът с Мишо може да гледате тук - www.youtube.com/watch?v=KURdX...
Каналът на Пламен Андонов - azshow.info/on/XQe.html...
Каналът на Божидар Балевски (Клубът на инвеститора)-
azshow.info/on/p8C.html...
Пейтриън на Пламен - www.patreon.com/thebulgarianc...
Impact Общността ни има нов дом! Намерихме по-добро място за нашето общество от Patreon + Facebook група. Форумът има безплатна част, към която можеш да се присъединиш още сега - - impacters.circle.so/home
Ако искаш да станеш част от затворената ни група, да достъпиш ново съдържание и да станеш част от една общност пълна с мотивирани хора, които искат да се развиват и подкрепят, можеш да се присъединиш и към Impact Legends форума, в който споделяме допълнителна информация за бизнес, връзки, продуктивност и много други теми - impacters.circle.so/c/169f38/...
Брандираните ни продукти можете да закупите от тук: aestheticbyscience.com/impact...
Нашият сайт: aestheticbyscience.com/klienti
Поръчай нашите добавки от тук - proofnutrition.eu/
Нашият фитнес канал - www.youtube.com/user/IronStalik
Ако имаш нужда от студио или видео и фото услуги - stickybrains.studio/

Şərh: 317
Стан и Никола
Стан и Никола
Запиши се за нашия бюетин -
Клубът на Инвеститора
Клубът на Инвеститора
Пак благодаря за покана! Надявам се всичко да е казано на разбираем език за аудиторията, оттам идва и реалната стойност. Поздрави на всички. :)
Posevin
Posevin
Страхотен и много ценен подкаст. Дано повече хора го чуят, определено всички ще живеем по-добре. Ако беше на английски щеше да има доста милиони гледания. Поздрави!
Atanas Vasilev
Atanas Vasilev
Кръгът “Мисъл” през 2021г. оцветено.
Emiliyan Despodski
Emiliyan Despodski
Когато си мислиш, че Late night podcast + Стан е най-добрият crossover, но качите клип с Божидар и Пламен... :D
Equilibrium AC
Equilibrium AC
Браво, момчета! Невероятни сте! Радвам се, че имаме толкова ерудирани млади хора, от които да се учим!
christotaku B.
christotaku B.
Браво, момчета. Гледам постоянно и двамата госта и въпреки това научих немалко неща и дори бих гледала отново подкаста да си ги затвърдя нещата. Беше супер интересно и полезно. Би било готино, ако се направят хайлайти за по-лесно шерване с приятели. Чакаме втора, трета и т.н. част!!
Lachezar Bogomilov
Lachezar Bogomilov
Ясно е, че това ще бъде най-добрият подкаст досега.
Angel Tomov
Angel Tomov
Здравейте Стан и Никола, за пръв път гледам ваш подкаст. Благодаря за възможността :) Получи се супер, все още съм на 55 минута довечера след работа ще го догледам на спокойствие че ми стана интересно :) Топ гости и двамата ! Палеца нагоре и абонирането са факт!
Zornitsa Petrova
Zornitsa Petrova
Адмирации и за четеримата! Колко е обнадеждаващо да виждаш млади хора, които са еродирани и пробивни! Продължавайте все така напред и бъдете здрави !
Dimitur Dimitrov
Dimitur Dimitrov
Всички сте невероятни ! Стан, Никола, Пламен, Божидар. Следя всичките канали. Божидар както винаги направо ме изумява. Благодаря Ви за информацията, с която ни помагате
Gyunay Mehmed
Gyunay Mehmed
Страшно стойностно видео , надявам се да се съберете отново . Божидар , страшно начетен младеж , а за Пламен поклон . СЕКТА НАПРЕД !!!
Tanya Borisova
Tanya Borisova
Страхотен подкаст! Много ползотворен, обхванахте доста теми, но в същото време дадохте достатъчно детайли за всяка една. Ще ми е интересно да направите още един подкаст с повече детайли и за златото, среброто! Но браво, супер сте!
Mariana Mateva
Mariana Mateva
Мноого полезен и интересен подкаст!!! Би било още по-яко, ако има и втора част със същите гости - всъщност това, за което времето не ви стигна 😄акции, сребро, злато и други активи.
Lubomir Mitev
Lubomir Mitev
Много стойностен и интересен подкаст. Евала на момчетата. Научих доста нови и полезни неща. Благодаря!
Едриян Тодоров
Едриян Тодоров
Ще се радвам да има още видеа с момчетата, но поотделно, за да се изговорят всички отделни теми с доста повече конкретика. Уникално се получава!
Димитър Арнаудов
Димитър Арнаудов
Не съм писал коментари до сега. Това ви е най - стойностното видео до сега според мен. Възможно е просто да сте уцелили тема, която ме вълнува. Браво и очакваме още клипове с тези гости и други такива :)
Krasimir Stoilov
Krasimir Stoilov
Знаех всичко на 95% и пак ми беше интересно. Браво !
Величко Димитров
Величко Димитров
Божидар е като учебник, може да ти говори цял ден. За Пламен 🙏
GOGO
GOGO
Супер позитивен и информативен подкаст за всеки човек, който иска да е част от съвремието!
Xumar Qədimova - Satar Satar  (Official Video)
3:33
Бъди ПРЕДСТАВИТЕЛЕН!
2:32:20
Стан и Никола
Baxış 25K
💊 Мъжете и жените НЕ СА ЕДНАКВИ?!
2:05:45
Не си мъж, ако…
1:25:52
Стан и Никола
Baxış 13K
И ти можеш да си богат!
2:04:30
Стан и Никола
Baxış 21K
Мисли като предприемач!
1:25:26
Стан и Никола
Baxış 15K